Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-05-2022 20:00
Czas przygotowywania
17-05-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:6
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 631g (W ~320)
Woda: 379g
Drożdże:1.21g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:6
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 631g (W ~320)
Woda: 379g
Drożdże:1.21g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
631g
Mąka
379g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
1.21g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Aa1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nipyeojsx7/