Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
271g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:271g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 499g (W ~280)
Woda: 299g
Drożdże:0.45g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:271g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 499g (W ~280)
Woda: 299g
Drożdże:0.45g
Sól:: 15g
Składniki
499g
Mąka
299g
Woda
0.45g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
3 porcje/pół kilo
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/niixdilp4j/