Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-03-2022 10:00
Czas przygotowywania
12-03-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
32h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas32
Czas w TO:8
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 588g (W ~350)
Woda: 382g
Drożdże:0.75g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas32
Czas w TO:8
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 588g (W ~350)
Woda: 382g
Drożdże:0.75g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
588g
Mąka
382g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.75g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nigyrnmm3p/