Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-01-2023 21:30
Czas przygotowywania
28-01-2023 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:8
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 909g (W ~310)
Woda: 545g
Drożdże:1.45g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:8
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 909g (W ~310)
Woda: 545g
Drożdże:1.45g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
909g
Mąka
545g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
1.45g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
Pierwsza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nhdmplgios/