Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-02-2023 22:30
Czas przygotowywania
10-02-2023 13:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
39h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas39
Czas w TO:11
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 1950g (W ~370)
Woda: 1229g
Drożdże:1.63g
Sól:: 61g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas39
Czas w TO:11
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 1950g (W ~370)
Woda: 1229g
Drożdże:1.63g
Sól:: 61g
Składniki
1950g
Mąka
1229g
Woda
1.63g
Drożdże
61g
Sól
Notatki
Napolitana
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ngsdk2thmo/