Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
25-06-2022 15:00
Czas przygotowywania
25-06-2022 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas5
Czas w TO:2
Czas w TK:3
Składniki Mąka: 1014g (W ~210)
Woda: 608g
Drożdże:8.55g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas5
Czas w TO:2
Czas w TK:3
Składniki Mąka: 1014g (W ~210)
Woda: 608g
Drożdże:8.55g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 27g
Składniki
1014g
Mąka
608g
Woda
27g
Oliwa z oliwek
8.55g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
gitjestddobrz3e
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ng75xxjr0z/