Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
24-08-2021 19:28
Czas przygotowywania
26-08-2021 19:28
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:70%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 136g (W ~380)
Woda: 95g
Drożdże:0.11g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:70%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 136g (W ~380)
Woda: 95g
Drożdże:0.11g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
136g
Mąka
95g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.11g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
48 godzin
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nehyvison1/