Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
29-01-2022 10:15
Czas przygotowywania
31-01-2022 15:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
257g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
56%
Hydratacja
53h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:257g
Hydratacja:56%
Całkowity czas53
Czas w TO:5
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 1286g (W ~390)
Woda: 720g
Drożdże:1.83g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:257g
Hydratacja:56%
Całkowity czas53
Czas w TO:5
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 1286g (W ~390)
Woda: 720g
Drożdże:1.83g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
1286g
Mąka
720g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
1.83g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nedaz3pwtj/