Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas45
Czas w TO:16
Czas w TK:29
Składniki Mąka: 1048g (W ~380)
Woda: 650g
Drożdże:0.66g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas45
Czas w TO:16
Czas w TK:29
Składniki Mąka: 1048g (W ~380)
Woda: 650g
Drożdże:0.66g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
1048g
Mąka
650g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
0.66g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
superiore x7
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ndsx2fpexk/