Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-03-2023 15:52
Czas przygotowywania
11-03-2023 23:52
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 158g (W ~240)
Woda: 87g
Drożdże:0.28g
Sól:: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 158g (W ~240)
Woda: 87g
Drożdże:0.28g
Sól:: 4g
Składniki
158g
Mąka
87g
Woda
0.28g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nddotesqdk/