Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-10-2021 18:00
Czas przygotowywania
22-10-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 594g (W ~330)
Woda: 386g
Drożdże:0.25g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 594g (W ~330)
Woda: 386g
Drożdże:0.25g
Sól:: 19g
Składniki
594g
Mąka
386g
Woda
0.25g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
65% test
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ncqbfhd3pn/