Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-11-2021 14:00
Czas przygotowywania
20-11-2021 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:67%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 1174g (W ~380)
Woda: 787g
Drożdże:1.02g
Sól:: 39g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:67%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 1174g (W ~380)
Woda: 787g
Drożdże:1.02g
Sól:: 39g
Składniki
1174g
Mąka
787g
Woda
1.02g
Drożdże
39g
Sól
Notatki
Bajababgi
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nb81thja93/