Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-08-2022 18:59
Czas przygotowywania
20-08-2022 18:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 466g (W ~330)
Woda: 270g
Drożdże:0.07g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 466g (W ~330)
Woda: 270g
Drożdże:0.07g
Sól:: 14g
Składniki
466g
Mąka
270g
Woda
0.07g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/narai3hfi0/