Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas43
Czas w TO:12
Czas w TK:31
Składniki Mąka: 929g (W ~380)
Woda: 576g
Drożdże:0.91g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas43
Czas w TO:12
Czas w TK:31
Składniki Mąka: 929g (W ~380)
Woda: 576g
Drożdże:0.91g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
929g
Mąka
576g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
0.91g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/naho3uhx8g/