Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-10-2021 18:30
Czas przygotowywania
24-10-2021 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:5
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 827g (W ~380)
Woda: 538g
Drożdże:1.22g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:5
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 827g (W ~380)
Woda: 538g
Drożdże:1.22g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
827g
Mąka
538g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
1.22g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
Petra 5063 na 5 kulek
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/n9ufz0n5s5/