Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
272g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
68h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:272g
Hydratacja:63%
Całkowity czas68
Czas w TO:20
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 491g (W ~410)
Woda: 309g
Drożdże:0.20g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:272g
Hydratacja:63%
Całkowity czas68
Czas w TO:20
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 491g (W ~410)
Woda: 309g
Drożdże:0.20g
Sól:: 15g
Składniki
491g
Mąka
309g
Woda
0.20g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
#petragate
Ręczne wyrabianie ciasta
BLOK TO 12H
BLOK TK 48H
BLOK TO 2H
KULE TO 6H
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/n8zfuiogpo/