Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-03-2022 10:01
Czas przygotowywania
06-03-2022 18:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 182g (W ~240)
Woda: 109g
Drożdże:0.37g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 182g (W ~240)
Woda: 109g
Drożdże:0.37g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
182g
Mąka
109g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.37g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
Pizza1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/n8igb2eigk/