Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
01-04-2022 15:00
Czas przygotowywania
02-04-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 983g (W ~330)
Woda: 590g
Drożdże:2.51g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 983g (W ~330)
Woda: 590g
Drożdże:2.51g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
983g
Mąka
590g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
2.51g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/n24vbhgj8t/