Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:11
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 959g (W ~330)
Woda: 575g
Drożdże:0.92g
Sól:: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:11
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 959g (W ~330)
Woda: 575g
Drożdże:0.92g
Sól:: 26g
Składniki
959g
Mąka
575g
Woda
0.92g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
5 Stagioni Napoletana
8h TO Blok
13h lodówka Blok
3h TO kulki (zrobił bym je po ociepleniu się trochę ciasta)
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/n0datn4kzz/