Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:67%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 945g (W ~330)
Woda: 633g
Drożdże:0.26g
Sól:: 32g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:67%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 945g (W ~330)
Woda: 633g
Drożdże:0.26g
Sól:: 32g
Składniki
945g
Mąka
633g
Woda
0.26g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mz6sttleif/