Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
29-04-2023 19:35
Czas przygotowywania
01-05-2023 16:35
Czas wypieku
Parametry ciasta
290g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:65%
Całkowity czas45
Czas w TO:12
Czas w TK:33
Składniki Mąka: 2033g (W ~380)
Woda: 1321g
Drożdże:1.71g
Sól:: 66g
Oliwa z oliwek: 59g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:65%
Całkowity czas45
Czas w TO:12
Czas w TK:33
Składniki Mąka: 2033g (W ~380)
Woda: 1321g
Drożdże:1.71g
Sól:: 66g
Oliwa z oliwek: 59g
Składniki
2033g
Mąka
1321g
Woda
59g
Oliwa z oliwek
1.71g
Drożdże
66g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mywxvengpr/