Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
59%
Hydratacja
34h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:59%
Całkowity czas34
Czas w TO:10
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 500g (W ~360)
Woda: 295g
Drożdże:0.51g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:59%
Całkowity czas34
Czas w TO:10
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 500g (W ~360)
Woda: 295g
Drożdże:0.51g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
500g
Mąka
295g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.51g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
30 marc
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/myscotjqxr/