Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-04-2022 15:15
Czas przygotowywania
03-04-2022 15:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 780g (W ~330)
Woda: 429g
Drożdże:0.42g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 780g (W ~330)
Woda: 429g
Drożdże:0.42g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
780g
Mąka
429g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
0.42g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mxj8dvvhqm/