Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:5
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 1070g (W ~310)
Woda: 642g
Drożdże:2.72g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:5
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 1070g (W ~310)
Woda: 642g
Drożdże:2.72g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
1070g
Mąka
642g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
2.72g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
05.01.2023.
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mwgbaqtpa7/