Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-02-2023 19:30
Czas przygotowywania
12-02-2023 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas20
Czas w TO:10
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 893g (W ~320)
Woda: 562g
Drożdże:0.87g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas20
Czas w TO:10
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 893g (W ~320)
Woda: 562g
Drożdże:0.87g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
893g
Mąka
562g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.87g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
Szybka pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mupwzj7ufv/