Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-03-2023 16:00
Czas przygotowywania
06-03-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
68%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:68%
Całkowity czas23
Czas w TO:23
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 577g (W ~330)
Woda: 392g
Drożdże:0.36g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:68%
Całkowity czas23
Czas w TO:23
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 577g (W ~330)
Woda: 392g
Drożdże:0.36g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
577g
Mąka
392g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.36g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
vhgvhgvhv
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mul7cdhjof/