Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
18-05-2023 18:30
Czas przygotowywania
20-05-2023 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
335g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
49h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:335g
Hydratacja:55%
Całkowity czas49
Czas w TO:4
Czas w TK:45
Składniki Mąka: 627g (W ~390)
Woda: 345g
Drożdże:1.17g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:335g
Hydratacja:55%
Całkowity czas49
Czas w TO:4
Czas w TK:45
Składniki Mąka: 627g (W ~390)
Woda: 345g
Drożdże:1.17g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
627g
Mąka
345g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
1.17g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mukpiigx0j/