Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-06-2023 13:00
Czas przygotowywania
17-06-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas25
Czas w TO:19
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 941g (W ~330)
Woda: 518g
Drożdże:0.61g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas25
Czas w TO:19
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 941g (W ~330)
Woda: 518g
Drożdże:0.61g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
941g
Mąka
518g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.61g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mu5i3nymi0/