Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
340g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
52h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:340g
Hydratacja:62%
Całkowity czas52
Czas w TO:6
Czas w TK:46
Składniki Mąka: 203g (W ~390)
Woda: 126g
Drożdże:0.27g
Sól:: 6g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:340g
Hydratacja:62%
Całkowity czas52
Czas w TO:6
Czas w TK:46
Składniki Mąka: 203g (W ~390)
Woda: 126g
Drożdże:0.27g
Sól:: 6g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
203g
Mąka
126g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.27g
Drożdże
6g
Sól
Notatki
Ny
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mreatse8qw/