Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 963g (W ~330)
Woda: 607g
Drożdże:0.41g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 963g (W ~330)
Woda: 607g
Drożdże:0.41g
Sól:: 30g
Składniki
963g
Mąka
607g
Woda
0.41g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
8 plackow caputo nuvola 63
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mpajebkeq5/