Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:4
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 340g (W ~280)
Woda: 204g
Drożdże:1.20g
Sól:: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:4
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 340g (W ~280)
Woda: 204g
Drożdże:1.20g
Sól:: 6g
Składniki
340g
Mąka
204g
Woda
1.20g
Drożdże
6g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mp6ma8huwm/