Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-11-2021 20:00
Czas przygotowywania
28-11-2021 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:14
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 594g (W ~380)
Woda: 386g
Drożdże:0.43g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:14
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 594g (W ~380)
Woda: 386g
Drożdże:0.43g
Sól:: 19g
Składniki
594g
Mąka
386g
Woda
0.43g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mowgud7ejy/