Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
10-09-2021 18:30
Czas przygotowywania
12-09-2021 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:33
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 947g (W ~380)
Woda: 568g
Drożdże:0.30g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:33
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 947g (W ~380)
Woda: 568g
Drożdże:0.30g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
947g
Mąka
568g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.30g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
test
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mnaoroobsr/