Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-01-2023 16:05
Czas przygotowywania
22-01-2023 16:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 753g (W ~330)
Woda: 452g
Drożdże:2.04g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 753g (W ~330)
Woda: 452g
Drożdże:2.04g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 23g
Składniki
753g
Mąka
452g
Woda
23g
Oliwa z oliwek
2.04g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mn2mtgseeh/