Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-01-2023 14:30
Czas przygotowywania
06-01-2023 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 320g (W ~210)
Woda: 176g
Drożdże:0.86g
Sól:: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 320g (W ~210)
Woda: 176g
Drożdże:0.86g
Sól:: 4g
Składniki
320g
Mąka
176g
Woda
0.86g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mlfulzftag/