Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-10-2022 23:56
Czas przygotowywania
02-10-2022 16:56
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
17h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas17
Czas w TO:2
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 546g (W ~300)
Woda: 328g
Drożdże:2.38g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas17
Czas w TO:2
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 546g (W ~300)
Woda: 328g
Drożdże:2.38g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
546g
Mąka
328g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
2.38g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mku4jtm23c/