Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-09-2022 09:00
Czas przygotowywania
25-09-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
290g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
72%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:72%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 653g (W ~350)
Woda: 470g
Drożdże:1.21g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:72%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 653g (W ~350)
Woda: 470g
Drożdże:1.21g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
653g
Mąka
470g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
1.21g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mjn1qclz4l/