Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-01-2024 20:01
Czas przygotowywania
20-01-2024 16:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas44
Czas w TO:4
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 1364g (W ~380)
Woda: 819g
Drożdże:3.03g
Sól:: 41g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas44
Czas w TO:4
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 1364g (W ~380)
Woda: 819g
Drożdże:3.03g
Sól:: 41g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
1364g
Mąka
819g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
3.03g
Drożdże
41g
Sól
Notatki
1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mg03pl9sbh/