Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:6
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 457g (W ~340)
Woda: 274g
Drożdże:0.79g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:6
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 457g (W ~340)
Woda: 274g
Drożdże:0.79g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
457g
Mąka
274g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.79g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mfxv4gadgd/