Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
31-03-2023 20:00
Czas przygotowywania
01-04-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas23
Czas w TO:12
Czas w TK:11
Składniki Mąka: 476g (W ~330)
Woda: 309g
Drożdże:0.59g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas23
Czas w TO:12
Czas w TK:11
Składniki Mąka: 476g (W ~330)
Woda: 309g
Drożdże:0.59g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
476g
Mąka
309g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.59g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mdyfzpz5al/