Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-11-2021 19:00
Czas przygotowywania
14-11-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas23
Czas w TO:12
Czas w TK:11
Składniki Mąka: 753g (W ~330)
Woda: 467g
Drożdże:0.71g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas23
Czas w TO:12
Czas w TK:11
Składniki Mąka: 753g (W ~330)
Woda: 467g
Drożdże:0.71g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
753g
Mąka
467g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.71g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mdwfmcfbt6/