Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-04-2023 22:00
Czas przygotowywania
22-04-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 910g (W ~320)
Woda: 546g
Drożdże:0.55g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 910g (W ~320)
Woda: 546g
Drożdże:0.55g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
910g
Mąka
546g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.55g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/mcjhuiver8/