Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:8
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 320g (W ~370)
Woda: 192g
Drożdże:0.45g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:8
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 320g (W ~370)
Woda: 192g
Drożdże:0.45g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
320g
Mąka
192g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Petra 5037-4 febrero 2021
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/m9jn27fyd7/