Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-12-2022 21:25
Czas przygotowywania
18-12-2022 13:25
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
64h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas64
Czas w TO:24
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 1117g (W ~410)
Woda: 670g
Drożdże:0.41g
Sól:: 33g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas64
Czas w TO:24
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 1117g (W ~410)
Woda: 670g
Drożdże:0.41g
Sól:: 33g
Składniki
1117g
Mąka
670g
Woda
0.41g
Drożdże
33g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/m6nc1qfu9f/