Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-01-2022 16:00
Czas przygotowywania
23-01-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 667g (W ~330)
Woda: 400g
Drożdże:0.32g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 667g (W ~330)
Woda: 400g
Drożdże:0.32g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
667g
Mąka
400g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.32g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/m5owaugp5x/