Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:6
Czas w TK:42
Składniki Mąka: 919g (W ~380)
Woda: 551g
Drożdże:1.15g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:6
Czas w TK:42
Składniki Mąka: 919g (W ~380)
Woda: 551g
Drożdże:1.15g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
919g
Mąka
551g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
1.15g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
neapolitana
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/m5fdww71sg/