Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas36
Czas w TO:8
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 865g (W ~360)
Woda: 605g
Drożdże:0.95g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas36
Czas w TO:8
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 865g (W ~360)
Woda: 605g
Drożdże:0.95g
Sól:: 30g
Składniki
865g
Mąka
605g
Woda
0.95g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
Neapolitanką 70%
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/m3vgtkgrew/