Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:62%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1163g (W ~360)
Woda: 721g
Drożdże:0.93g
Sól:: 36g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:62%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1163g (W ~360)
Woda: 721g
Drożdże:0.93g
Sól:: 36g
Składniki
1163g
Mąka
721g
Woda
0.93g
Drożdże
36g
Sól
Notatki
Elo
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/m3expofuzl/