Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
6h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:58%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 481g (W ~220)
Woda: 279g
Drożdże:1.21g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:58%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 481g (W ~220)
Woda: 279g
Drożdże:1.21g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
481g
Mąka
279g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
1.21g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/m0cyoqsrm4/