Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 654g (W ~330)
Woda: 425g
Drożdże:0.28g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 654g (W ~330)
Woda: 425g
Drożdże:0.28g
Sól:: 21g
Składniki
654g
Mąka
425g
Woda
0.28g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Caputo Nuvola 65 HYDRO 5 plackow 220 gr.
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lzz5wzxfqe/